Prima   |  Dezvoltare regională | Infrastructura din sudul ţării va fi îmbunătăţită cu sprijinul UE

Infrastructura din sudul ţării va fi îmbunătăţită cu sprijinul UE

12.10.2019   377 Accesări  
Peste 60 de mii de cetăţeni din Regiunea de Dezvoltare Sud vor beneficia de condiţii moderne de aprovizionare cu apă şi servicii de canalizare, iar circa 1300 de elevi şi profesori vor avea posibilitatea să activeze în clădiri eficientizate energetic, relatează Radio Moldova Actualităţi, cu referire la Moldpres.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
Investitori din Ucraina vor investi în plantarea livezilor intensive de cireş în Transnistria
23.12.2019   357 Accesări   
25 de ghizi de turism din R. Moldova au primit certificate internaționale de acreditare
16.12.2019   319 Accesări   
 
 

Pentru aceasta, în sudul ţării vor fi implementate cinci proiecte, susţinute de Uniunea Europeană (UE), prin intermediul Agenţiei de Cooperare Internaţională a Germaniei (GIZ Moldova).

Bugetul total al proiectului de ţară „Construcţia infrastructurii de aprovizionare cu apă şi canalizare, precum şi de eficienţă energetică în clădirile publice”, finanţat de UE, este de circa 43 milioane de euro, iar implementarea acestuia este prevăzută până la finele anului 2020.

Cele cinci proiecte din sudul ţării sunt susţinute de UE în cadrul proiectului „Modernizarea serviciilor publice locale în Republica Moldova”.

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney