Prima   |  Dezvoltare regională | Campania „Hai la mine acasă”, lansată pentru promovarea turismului

Campania „Hai la mine acasă”, lansată pentru promovarea turismului

13.08.2019   365 Accesări  
Asociaţia Naţională pentru Turism Receptor din Moldova, în colaborare cu Poliţia de Frontieră, a lansat Campania „Hai la mine acasă”, ce are drept scop promovarea destinaţiilor turistice din Republica Moldova, cu ajutorul diasporei.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
Investitori din Ucraina vor investi în plantarea livezilor intensive de cireş în Transnistria
23.12.2019   118 Accesări   
25 de ghizi de turism din R. Moldova au primit certificate internaționale de acreditare
16.12.2019   125 Accesări   
 
 

Potrivit şefului Poliţiei de Frontieră, Rosian Vasiloi, luna august este luna când moldovenii se întorc acasă. Mai mult, aceştia îşi aduc şi prietenii de peste hotare pentru a vizita ţara noastră. În acest sens poliţia de frontieră asigură trecerea în siguranţă şi rapid a frontierei. Totodată, poliţiştii vor repartiza celor care trec frontiera de stat un ghid al turistului cu toate destinaţiile din Moldova.

„Este foarte importat că există această comunicare şi cooperare între autorităţile statului, buisinesului din domeniul turismului pentru a promova ceea ce avem noi acasă. Şi noi, ca autoritate facem tot posibilul pentru a face controlul de stat cât mai flexibil”, a declarat şeful poliţiei de frontiera, Rosian Vasiloi.

Potrivit reprezentantului Asociaţiei Naţionale pentru Turism Receptor din Moldova, Diana Lazăr, ghidul turistic conţine adrese şi informaţii pentru a-ţi putea organiza vizita în Moldova.

„Campania „Hai cu mine acasă” este o creştere organică pe care am avut-o datorită campaniei lansete anul trecut, şi care a avut un succes remarcabil atât printre diasporă şi moldoveni cât şi printre străini. Aceasta este un mesaj pe care îl adresăm moldovenilor, de acasă sau de peste hotare ca să-şi invite prietenii în Moldova. Înainte de toate evident ei trebuie să-şi cunoască propria ţară, să experimenteze acele activităţi turistice. Ghidul pentru turism în Moldova include vizite la locurile frumoase, în topul acestora rămâne a fi totuşi Orheiul Vechi şi Lacul Beleu, pe lângă aceasta avem un şi de vinării şi Mănăstiri, care rămân un punct de atracţie pentru mulţi”, a declarat Diana Lazăr.

 

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney