Prima   |  Dezvoltare regională | Granturi UE de 14,5 milioane de euro au ajuns pe conturile Ministerului Finanțelor

Granturi UE de 14,5 milioane de euro au ajuns pe conturile Ministerului Finanțelor

26.07.2019   674 Accesări  
Granturi în valoare de 14,5 milioane de euro, echivalent a 284,7 milioane de lei, acordate Republicii Moldova de Comisia Europeană, au ajuns pe conturile Ministerului Finanțelor, anunță un comunicat al instituției.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
Investitori din Ucraina vor investi în plantarea livezilor intensive de cireş în Transnistria
23.12.2019   496 Accesări   
25 de ghizi de turism din R. Moldova au primit certificate internaționale de acreditare
16.12.2019   410 Accesări   
 
 

Banii sunt transferați ca suport bugetar pentru Programul de suport al instituirii Zonei de Liber Schimb Aprofundat şi Cuprinzător în Republica Moldova, și cel pentru implementarea reformei învățământului tehnic. O parte din acești bani sunt destinați și pentru Planul de acţiuni privind liberalizarea regimului de vize.

Asistenţa financiară rambursabilă va fi utilizată pentru finanţarea programelor de cheltuieli prevăzute în Legea Bugetului de Stat pentru anul 2019, anunță Ministerul Finanțelor.

Plățile din partea Comisiei Europene pentru Chișinău au fost reluate după o suspendare de aproape doi ani ca urmare a deteriorării situației din Republica Moldova în ceea ce privește statul de drept.

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney