Prima   |  Dezvoltare regională | Tinerii din R. Moldova pot aplica pentru obținerea unui stagiu de practică în Bundestagul German

Tinerii din R. Moldova pot aplica pentru obținerea unui stagiu de practică în Bundestagul German

24.05.2019   83 Accesări  
Absolvenții instituțiilor de învățământ superior din Republica Moldova pot aplica pentru obținerea unui stagiu de practică în Bundestagul German. Dosarele urmează a fi expediate până la 31 iulie 2019, transmite MOLDPRES.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
Peste opt mii de turişti au vizitat Moldova în prima jumătate a anului
21.08.2019   8 Accesări   
Campania „Hai la mine acasă”, lansată pentru promovarea turismului
13.08.2019   53 Accesări   
 
 

Participanții la program vor beneficia de o bursă lunară în valoare de 500 de euro, cazare gratuită și asigurare. Aceștia se vor afla la Berlin timp de cinci luni, de la 1 martie până la 31 iulie 2020. Aplicanții trebuie să fie interesați de politică, să fie născuți după 1 martie 1990 și să posede cunoștințe foarte bune de limbă germană.

Participanții la program vor avea posibilitatea de a cunoaște sistemul parlamentar german, procesele decizionale precum și de a acumula experiență practică privind activitatea parlamentară.

Anual la acest program participă circa 120 persoane din întreaga lume. Potrivit Ambasadei Germaniei la Chișinău, începând cu anul 2008 peste 30 de tineri din R. Moldova au beneficiat de posibilitatea de a face un stagiu de practică în Bundestagul German. Scopul programului este de a aprofunda relațiile dintre Germania și Republica Moldova. 

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney