Prima   |  Dezvoltare regională | Zeci de companii au participat la Forumul de Afaceri Republica Moldova-România

Zeci de companii au participat la Forumul de Afaceri Republica Moldova-România

31.01.2019   174 Accesări  
Relaţiile economice moldo-române sunt la cel mai înalt nivel de până acum. Doar în 2018, comerţul exterior între cele două state a depăşit două miliarde de dolari. Pentru a consolida relaţiile deja existente şi a crea parteneriate noi, la Chişinău s-a desfăşurat o nouă ediţie a Formului de Afaceri Republica Moldova-România. Evenimentul a reunit zeci de companii de pe ambele maluri ale Prutului.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
UE acordă finanţare pentru proiecte de renovare a obiectelor de infrastructură socială
21.03.2019   95 Accesări   
Cu ajutorul UE, s-a deschis primul magazin social din stânga Nistrului
21.03.2019   118 Accesări   
 
 

Datele statistice din ultimii ani înregistrează cote istorice în comerţul bilateral dintre Republica Moldova şi România.

Tradiţionalul Forum de afaceri Republica Moldova-România este o oportunitate de a îmbunătăţi aceste realizări, prin dezvoltarea relaţiilor bilaterale.

Pentru a facilita acest proces, au fost organizate întrevederi bilaterale, iar agenţii economici au avut posibilitatea să discute direct cu potenţialii parteneri de afaceri.

Forumul de Afaceri Republica Moldova-România are loc, tradiţional, în cadrul Expoziţiei „Fabricat în Moldova”, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova.

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney