Prima   |  Dezvoltare regională | Organizațiile societății civile pot obține granturi pentru dezvoltarea serviciilor sociale comunitare

Organizațiile societății civile pot obține granturi pentru dezvoltarea serviciilor sociale comunitare

15.08.2018   165 Accesări  
Organizațiile societății civile de nivel local pot obține granturi de până la 50 mii de euro pentru dezvoltarea sau extinderea serviciilor sociale comunitare adresate copiilor din grupuri vulnerabile și persoanelor cu dizabilități intelectuale și psiho-sociale.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
Chişinău are câteva elemente de Smart City
28.10.2018   68 Accesări   
Germania este pe locul patru printre principalii parteneri comerciali ai Moldovei
24.10.2018   81 Accesări   
 
 

Reprezentantul Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Fabien Schaeffer, a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că de granturi vor putea beneficia circa 30 de organizații ale societății civile. Suma totală alocată pentru Programul de granturi constituie 1,5 milioane de euro.

Durata inițială planificată pentru desfășurarea activităților în cadrul proiectelor nu poate fi mai mică de 6 luni și nu poate depăși 24 luni. Proiectele vor putea fi implementate în perioada 1 decembrie 2018 – 30 noiembrie 2020. Termenul limită de prezentare a propunerilor de proiect este 4 octombrie 2018, ora 16.00. 

Beneficiari ai granturilor vor putea deveni organizații ale societății civile de nivel local, nonprofit, înregistrate în Republica Moldova, care operează în afara orașului Chișinău. Acestea vor fi direct responsabile de pregătirea și gestionarea proiectului, fără a acționa ca intermediar. Activitatea propusă în cadrul proiectului urmează a fi implementată în localitatea în care organizația își desfășoară activitatea.

Programul de granturi este finanțat din sursele Uniunii Europene și co-finanțat de Fundația Soros-Moldova.

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney