Prima   |  Inițiative comunitare | Scuarul Mezon din sectorul Râşcani va fi reamenajat

Scuarul Mezon din sectorul Râşcani va fi reamenajat

28.08.2019   93 Accesări  
Primăria municipiului Chişinău informează că în prezent se desfăşoară lucrări de reamenajare a scuarului Mezon din bulevardul Moscova, 21, sectorul Râşcani al capitalei.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
Zilele Americii au fost lansate la Chişinău
06.09.2019   23 Accesări   
Tabăra din Coşniţa, locul unde-şi dau întâlnire copii din Moldova, România, Ucraina şi Rusia
25.08.2019   72 Accesări   
 
 

Proiectul constă în reabilitarea spaţiilor verzi şi a aleilor pietonale, instalarea iluminatului public şi a mobilierului urban. De asemenea, în zonă va fi amenajat un teren de joacă pentru copii, un teren de fitness şi parcări pentru biciclete.

Pe şantier sunt în desfăşurare lucrările de pavare a aleilor centrale, pe o suprafaţă de 4600 m2, precum şi de instalare a bordurilor - 3800 metri liniari. De asemenea este aşternut asfaltul pe cele 2 alei pietonale din vecinătatea bd Moscova. În paralel este confecţionat mobilierul urban (81 bănci) şi coşuri de gunoi. Gradul de realizare a proiectului este 20% din necesar, iar termenul de finalizare a acestuia este prevăzută pentru luna octombrie, a.c.

Costul lucrărilor pentru reconstrucţia scuarului, în urma desfăşurării licitaţiei, este de 3,3 milioane de lei, surse prevăzute în bugetul municipal.

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney