Prima   |  Inițiative comunitare | Scuarul Mezon din sectorul Râşcani va fi reamenajat

Scuarul Mezon din sectorul Râşcani va fi reamenajat

28.08.2019   237 Accesări  
Primăria municipiului Chişinău informează că în prezent se desfăşoară lucrări de reamenajare a scuarului Mezon din bulevardul Moscova, 21, sectorul Râşcani al capitalei.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
O platformă de învățare electronică E-learning, prezentată specialiștilor din centrele de sănătate prietenoase tinerilor Youth Klinic Moldova
18.11.2019   39 Accesări   
„Construim punți, depășim bariere”. La Chișinău a avut loc Târgul Național al inițiativelor locale
08.11.2019   57 Accesări   
 
 

Proiectul constă în reabilitarea spaţiilor verzi şi a aleilor pietonale, instalarea iluminatului public şi a mobilierului urban. De asemenea, în zonă va fi amenajat un teren de joacă pentru copii, un teren de fitness şi parcări pentru biciclete.

Pe şantier sunt în desfăşurare lucrările de pavare a aleilor centrale, pe o suprafaţă de 4600 m2, precum şi de instalare a bordurilor - 3800 metri liniari. De asemenea este aşternut asfaltul pe cele 2 alei pietonale din vecinătatea bd Moscova. În paralel este confecţionat mobilierul urban (81 bănci) şi coşuri de gunoi. Gradul de realizare a proiectului este 20% din necesar, iar termenul de finalizare a acestuia este prevăzută pentru luna octombrie, a.c.

Costul lucrărilor pentru reconstrucţia scuarului, în urma desfăşurării licitaţiei, este de 3,3 milioane de lei, surse prevăzute în bugetul municipal.

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney