Prima   |  Inițiative comunitare | În parcuri au fost instalate containere pentru proprietarii animalelor de companie

În parcuri au fost instalate containere pentru proprietarii animalelor de companie

24.07.2019   350 Accesări  
În parcurile din capitală au fost instalate containere speciale pentru excrementele animalelor de companie. Coșurile au și sacoșe care pot fi utilizate de posesorii de animale, transmite IPN.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
OSCE a creat o platformă online pentru combaterea violenței împotriva femeilor
13.12.2019   79 Accesări   
Satul Sipoteni din Călăraşi a fost desemnat ,,Capitala Tineretului 2020”
24.11.2019   99 Accesări   
 
 

Potrivit Direcției generale locativ-comunală și amenajare, este vorba despre mai multe parcuri, printre care și Valea Morilor, Valea Trandafirilor, Râșcani, scuarul din strada Miron Costin.

DGLCA solicită locuitorilor capitalei să nu vandalizeze aceste bunuri publice, să le utilizeze conform destinației și nu pentru deșeuri de ambalaje.

Conform Codului Contravențional, încălcarea interdicțiilor sau a regulilor de întreținere a câinilor, pisicilor și altor animale, aprobate prin decizie a autorității administrației publice locale, se sancționează cu avertisment sau cu amendă de la 3 la 6 unități convenționale aplicată persoanei fizice, cu amendă de la 12 la 24 de unități convenționale aplicată persoanei cu funcție de răspundere.

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney