Prima   |  Inițiative comunitare | Ziua Faptelor Bune, marcată a patra oară în Moldova

Ziua Faptelor Bune, marcată a patra oară în Moldova

14.04.2019   59 Accesări  
Mii de voluntari din toată ţara au profitat de timpul liber pentru a face o faptă bună. Ei au donat sânge, au salubrizat parcuri, au plantat flori şi au încercat să readucă zâmbetul pe chipul suferinzilor. Peste 100 de acţiuni de voluntariat au fost organizate în toată ţara.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
Două troleibuze articulate, asamblate la Chișinău, vor circula pe linia 22
22.04.2019   72 Accesări   
Elevii din 11 şcoli studiază chimia, fizica şi matematică cu ajutorul noilor tehnologii
19.04.2019   50 Accesări   
 
 

Ziua Faptelor Bune este o tradiţie desfăşurată pentru a patra oară în Republica Moldova.

„La această acţiune participă circa 3200 de voluntari din 37 de localităţi. Faptele bune sunt foarte importante pentru societate. Îndemnăm toată Moldova să facă fapte bune şi să îi bucure pe cei din jur, pe cei apropiaţi”, a declarat coordonatoarea Centrului Republican al Voluntarilor, Irina Gheorghelaş, pentru Radio Moldova Actualităţi.

Participanţii au ocazia să viziteze un adăpost pentru animale, departamentele spitalelor pentru copii şi centre de reabilitare, aziluri pentru bătrâni şi şcoli-internat pentru a interacţiona cu beneficiarii. Voluntarii organizează jocuri interactive şi dansuri pentru bătrâni şi copii. Totodată, cei care vor să facă o faptă bună se pot implica la salubrizarea parcurilor.

Acţiunea se desfăşoară în 70 de state ale lumii. Scopul evenimentului este de a promova solidaritatea între oameni.

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney