Prima   |  Inițiative comunitare | În Parcul Rîşcani va fi amenajat un Teatru Verde cu ajutorul financiar al Românei

În Parcul Rîşcani va fi amenajat un Teatru Verde cu ajutorul financiar al Românei

18.10.2018   47 Accesări  
În Parcul Rîşcani va fi amenajat un Teatru Verde. Construcţia va fi ridicată din banii oferiţi de municipiul Arad, România. Este vorba despre o investiţie de 100 de mii de euro. Pretura îşi propune să amenajeze întreg parcul Rîşcani, relatează Mesager. „Scena o să fie acoperită, nu o să fie închisă. Încăpătoare, ca populaţie este vorba de 1200 de locuri. Scaunele sperăm să nu fie tradiţionale, pentru că este şi în pantă, locaţia trebuie folosită la maxim, dacă noi punem staţionare ele trebuie mai multă îngrijire asupra lor şi este una că se colectează, o să fie un mic depozit şi o să fie şi montate, demontate la necesitate”, a declarat pretorul sectorului Rîșcani, Nicolae Balaur.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
100 de elevi din România se odihnesc în tabăra de vară „Luceafărul” din oraşul Vadul lui Vodă
15.08.2019   43 Accesări   
La punctele de trecere a frontierei vor fi distribuite broșuri cu oferta turistică a țării
12.08.2019   44 Accesări   
 
 
Vestea că vor avea un teatru de vară i-a bucurat pe locuitorii din sectorul Rîşcani.
 
Oamenii o să aibă unde se odihni, o să aibă ce viziona. E super ideea”, „Dacă vor amenaja tot parcul atunci mă bucur. Des ieşim în acest parc”, „Ar fi bine pentru noi, mai ale noi mămicile cu copilaşi ne vom duce cu mare plăcere”, „Oamenii numai decât vor veni la acest teatru, avem nevoie de un loc pentru recreere”, „O să fie bine, pentru maturi, copii, pentru oameni aşa în vârstă cum sunt eu”, spun oamenii.
 
Pe lângă amenajarea scenei în aer liber, urmează să fie modernizat tot Parcul Rîşcani. Pentru vizitatori sunt pregătite şi alte surprize, precum posibilitatea de a se plimba gratuit cu biciclete.
 
„Este vorba de amenajarea teritoriului în întregime. Tot în gama acestui proiect de amenajare a teritoriului s-a discutat cu colegii din România şi ei ne-au propus că dacă noi dăm o pistă pentru biciclişti de până la trei km în acest parc ei ne dăruiesc 130 de biciclete gratuite”, a spus pretorul sectorului Rîșcani, Nicolae Balaur.
 
Construcţia Teatrului Verde în sectorul Rîșcani ar urma să înceapă în primăvara anului 2019.
Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney