Prima   |  Istorii umane | Sute de persoane au participat la Maratonul de Crăciun

Sute de persoane au participat la Maratonul de Crăciun

22.12.2015   3122 Accesări  
Sute de „Moşi Crăciun” şi alte personaje de poveste au alergat astăzi pe străzile capitalei. Ei au participat la tradiţionalul Maraton de Crăciun, iar cei mai îndemânatici au fost răsplătiţi cu medalii şi cadouri. Acţiunea a durat câteva ore, timp în care o porţiune a bulevardului Ştefan cel Mare a fost închisă, relatează Mesager.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
Centrul „La Strada” a lansat o campanie pentru moldovenii ce pleacă la muncă peste hotare
01.03.2019   45 Accesări   
Parteneriat România-Republica Moldova. Ce pot vizita turiştii pe „Ruta voievodului Ştefan cel Mare”
22.02.2019   77 Accesări   
 
 

Locuitorii şi oaspeţii capitalei care preferă modul sănătos de viaţă au început să sărbătorească Crăciunul şi Anul Nou în mod neobişnuit. În jur de 500 de participanţi de toate vârstele s-au înscris la Maratonul de Crăciun. Vremea caldă şi frumoasă i-a determinat pe unii dintre ei să-şi ia şi copiii sau chiar animalele de companie.

Maratonul de Crăciun se desfăşoară pentru a treia oară. Ideea organizării acestuia este preluată de la ţările occidentale.

Participanţii la eveniment au avut parte nu doar de alergări. Ei au dansat, au ascultat muzică bună, iar unii au primit şi cadouri.

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney