Prima   |  Istorii umane | 13 studenți vor beneficia de burse de stagiu oferite de Agenția universitară a Francofoniei

13 studenți vor beneficia de burse de stagiu oferite de Agenția universitară a Francofoniei

26.03.2019   82 Accesări  
13 studenți vorbitori de limbă franceză din universitățile din Republica Moldova vor beneficia de burse de stagiu internațional acordate de către Agenția universitară a Francofoniei, în cadrul programului “Mobilități de stagiu internațional”.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
Medalii de argint şi bronz pentru Republica Moldova la Olimpiada Internaţională de Informatică
14.08.2019   58 Accesări   
Un grup de tineri au salubrizat scuarul Teatrului „Anton Cehov”
04.08.2019   101 Accesări   
 
 

Cei 13 studenți  îşi fac studiile la Universitatea de Stat din Moldova, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie “Nicolae Testemițanu“ și Universitatea Tehnică.  Tinerii vor beneficia de burse de stagiu pentru o perioadă de la unu la trei luni în perioada aprilie – noiembrie 2019.

Studenții vor realiza stagiile în diverse structuri din Franța si Belgia: centre spitalicești, întreprinderi, centre culturale și sociale. 

Programul “Mobilități de stagiu internațional“ este lansat în fiecare an și vizează familiarizarea studenților cu mediul profesional care corespunde domeniului lor de studii. Studenții selectaţi în cadrul programului beneficiază de o bursă lunară de 810€, acoperirea cheltuielilor de transport și o asigurare medicală pentru perioada stagiului.

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney