Prima   |  Social | Tiraspolul ar putea utiliza numere neutre pentru maşini

Tiraspolul ar putea utiliza numere neutre pentru maşini

26.09.2017   478 Accesări  
Administraţia de la Tiraspol admite că ar putea folosi numere neutre pentru maşinile din regiune, cu scopul de a fi acceptate în traficul internaţional. Potrivit aşa-zisului lider transnistrean Vadim Krasnoselski, o scrisoare în acest sens a fost expediată participanţilor la negocierile în formatul „5+2″ pentru reglementarea conflictului.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
Uniunea Europeană şi Suedia sprijină participarea femeilor, minorităților etnice și a persoanelor cu dizabilități în procesul electoral
12.09.2018   27 Accesări   
BURSE ACADEMICE ELVEȚIENE 2019-2020
04.09.2018   82 Accesări   
 
 

Potrivit novostipmr.com, Vadim Krasnoselski a avut o întrevedere cu reprezentantul Tiraspolului Vitali Ignatiev, pe care l-a informat despre activitatea grupurilor de experţi în problema traficului de automobile.

„Am trimis o cerere oficială tuturor participanţilor în formatul „5+2", care stabileşte poziţia regiunii privind paşii de compromis pe care suntem gata să îi facem pentru a soluţiona problema vehiculelor transnistrene care participă la traficul internaţional. Credem că această problemă poate fi rezolvată în viitorul apropiat dacă există o voinţă politică corespunzătoare din partea Chişinăului şi disponibilitatea de a adopta soluţii de compromis”, a menţionat aşa-zisul ministru de Externe de la Tiraspol.

Totodată, Krasnoselski a declarat că regiunea transnistreană optează pentru fişe de date neutre.

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney