Prima   |  Social | Tiraspolul ar putea utiliza numere neutre pentru maşini

Tiraspolul ar putea utiliza numere neutre pentru maşini

26.09.2017   200 Accesări  
Administraţia de la Tiraspol admite că ar putea folosi numere neutre pentru maşinile din regiune, cu scopul de a fi acceptate în traficul internaţional. Potrivit aşa-zisului lider transnistrean Vadim Krasnoselski, o scrisoare în acest sens a fost expediată participanţilor la negocierile în formatul „5+2″ pentru reglementarea conflictului.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
Persoanele cu nevoi speciale vor avea mai multe posibilităţi de angajare în câmpul muncii
04.12.2017   40 Accesări   
James Petit: O presă independentă este garantul unui stat democratic
30.11.2017   51 Accesări   
 
 

Potrivit novostipmr.com, Vadim Krasnoselski a avut o întrevedere cu reprezentantul Tiraspolului Vitali Ignatiev, pe care l-a informat despre activitatea grupurilor de experţi în problema traficului de automobile.

„Am trimis o cerere oficială tuturor participanţilor în formatul „5+2", care stabileşte poziţia regiunii privind paşii de compromis pe care suntem gata să îi facem pentru a soluţiona problema vehiculelor transnistrene care participă la traficul internaţional. Credem că această problemă poate fi rezolvată în viitorul apropiat dacă există o voinţă politică corespunzătoare din partea Chişinăului şi disponibilitatea de a adopta soluţii de compromis”, a menţionat aşa-zisul ministru de Externe de la Tiraspol.

Totodată, Krasnoselski a declarat că regiunea transnistreană optează pentru fişe de date neutre.

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney