Prima   |  Social | Centrul „La Strada” lansează o campanie pentru protecţia copiilor în mediul online

Centrul „La Strada” lansează o campanie pentru protecţia copiilor în mediul online

11.02.2016   1562 Accesări  
„Acţionează acum pentru un Internet mai bun!” - este sloganul campaniei de comunicare online pentru protecţia copiilor şi tinerilor împotriva conţinutului digital ilegal şi dăunător. Acţiunea este desfăşurată de Centrul Internaţional „La Strada”, cu ocazia Zilei Siguranţei pe Internet.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
Pavel Filip: Moldova va menţine ritmul înalt de implementare a condiționalităților UE
16.02.2018   13 Accesări   
Тhe Atlantic Council admite că Moldova ar putea să nu beneficieze pe deplin de asistența macrofinanciară a UE
31.01.2018   322 Accesări   
 
 

În cadrul acestei campanii, pe parcursul întregii luni, o echipă a Centrului va desfășura mai multe seminare de informare în instituțiile de învățământ din țară.

„Anunțăm necesitatea protejării copiilor, or și sloganul campaniei din acest an este „Acționează acum pentru un Internet mai bun”, astfel ca toți utilizatorii de internet să conștientizeze aportul lor în crearea unui spațiu prietenos și inofensiv pentru copii”, a declarat reprezentantul Centrului „La strada”, Angela Palancean.

Ziua Siguranţei pe Internet este consemnată anual, în luna februarie, începând cu anul 2004, cu scopul promovării utilizării responsabile a tehnologiilor online şi a telefoanelor mobile, în special de către copii şi adolescenţi.

 

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney