Prima   |  Social | ONU va sprijini în continuare Moldova, declaraţie

ONU va sprijini în continuare Moldova, declaraţie

05.11.2015   1892 Accesări  
Organizaţia Naţiunilor Unite, prin agenţiile sale care activează la Chişinău, este un important partener al Republicii Moldova, susţinând-o în implementarea Obiectivelor de Dezvoltare. Acest aspect, dar şi altele ce ţin de activitatea ONU, ce a marcat 70 de ani de la fondare pe 24 octombrie, au fost comentate în cadrul unei prelegeri publice la ULIM, susţinută de coordonatorul rezident ONU şi reprezentantul permanent al Programului Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) în Moldova, Dafina Gercheva.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
În Chișinău, 700 de persoane iau zilnic masa la cantinele sociale
04.06.2018   66 Accesări   
Ambasador austriac: Declarația Summit-ului de la Bruxelles a remodelat Parteneriatul Estic
30.05.2018   78 Accesări   
 
 

Oficialul a dat asigurări că sistemul ONU din Moldova este gata să continue să ofere acest suport, „care este atât de necesar dumneavoastră, Guvernului Republicii Moldova, cetățenilor și tuturor părților interesate, astfel încât să puteți realiza aceste aspirații ale cetățenilor și să avansați în vederea localizării Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă”.

„Provocările noi post 2015, spre deosebire de situația din trecut, nu sunt complexe, ci corelate și vin cu aspecte negative atât asupra țărilor dezvoltate, cât și a celor în curs de dezvoltare. Pentru aceasta este nevoie ca să avanseze comunitatea internațională spre schimbare în paradigmă foarte semnificativă și profundă. Să trecem de la această abordare liniară și simplistă a provocărilor, la una mai complexă, mai sistemică și mai holistică”, a punctat coordonatorul rezident al Organizaţiei Naţiunilor Unite la Chişinău, Dafina Gercheva.

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney