Prima   |  Social | Condiţii mai bune la Centrul de Cultură şi Tineret din Varniţa

Condiţii mai bune la Centrul de Cultură şi Tineret din Varniţa

20.10.2019   540 Accesări  
Condiţii mai bune pentru angajaţii din domeniul culturii, pentru artiştii profesionişti şi amatori, dar şi pentru spectatori - asta odată cu renovarea sălii de festivităţi a Centrului de Cultură şi Tineret din satul Varniţa, proiect aflat în derulare şi finanţat de Biroul Politici de Reintegrare.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
Europa Liberă a lansat noile ediții ale Jurnalului săptămânal și Realitatea cu amănuntul
20.12.2019   2086 Accesări   
În ultimii doi ani, cazurile de discurs de ură sunt în continuă creștere, raport
19.12.2019   2174 Accesări   
 
 

Ultimul parteneriat încheiat cu Biroul Politici de Reintegrare vizează Centrul de Cultură şi Tineret, confirmă Veronica Ştefaniuc, membra echipei de implementare a proiectului.

Decizia de a renova Centrul de Cultură şi Tineret, mai exact sala de festivităţi a centrului, nu a fost deloc una întâmplătoare, ci argumentată atât de nivelul înalt de solicitare a acestui spaţiu, cât şi de starea tehnică a acestuia.

Ca rezultat, proiectul de renovare a sălii de festivităţi este în proces de implementare, costul lucrărilor fiind estimat la circa 1,500 milioane de lei, inclusiv contribuţia comunităţii, iar aşteptările beneficiarilor sunt pe măsura investiţiilor făcute.

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney