Prima   |  Social | Obiective de menire social-economică vor fi construite la Ceadîr-Lunga

Obiective de menire social-economică vor fi construite la Ceadîr-Lunga

31.07.2019   686 Accesări  
La Ceadâr-Lunga vor fi construite o serie de obiecte de menire social-economică. Parlamentul a aprobat un proiect de lege prin care va scuti Consiliul orăşenesc Ceadâr-Lunga de compensarea pierderilor cauzate de excluderea din circuitul agricol a unui teren atribuit pentru construcţia unui complex sportiv, se arată într-un comunicat al Legislativului.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
Europa Liberă a lansat noile ediții ale Jurnalului săptămânal și Realitatea cu amănuntul
20.12.2019   550 Accesări   
În ultimii doi ani, cazurile de discurs de ură sunt în continuă creștere, raport
19.12.2019   543 Accesări   
 
 

Potrivit autorităţilor, în prezent, un potenţial investitor intenţionează să construiască o fabrică de textile şi o grădiniţă. Autorităţile regionale şi municipale caută oportunităţi pentru construcţia pe terenul respectiv şi altor obiective de menire social-economică.

În 2013, a fost planificată construcţia unui complex sportiv, în cadrul asistenţei umanitare şi a acordurilor cu Republica Azerbaidjan, fiind atribuit un teren de 10 hectare. Între timp, au fost revizuite planurile. În prezent, cu sprijinul Republicii Azerbaidjan, are loc construcţia Şcolii de Arte, care va fi finalizată în anul curent. Totodată, o parte din terenul atribuit pentru construcţie este pustiu, iar autorităţile locale sunt în căutarea investitorilor pentru a-l utiliza eficient.

Potrivit autorului, adoptarea proiectului va permite Consiliului Municipal Ceadâr-Lunga să construiască pe respectivul teren atât un complex sportiv, cât şi alte obiective de menire social-economică, fapt ce va contribui la dezvoltarea municipiului şi la consolidarea potenţialului său socio-economic.

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney