Prima   |  Social | SUA a donat Poliţiei de Frontieră şase containere modulare

SUA a donat Poliţiei de Frontieră şase containere modulare

22.03.2019   195 Accesări  
Guvernul Statelor Unite ale Americii a donat Poliţiei de Frontieră şase containere modulare. Acestea au toate condiţiile de cazare pentru poliţişti: paturi, mese, dulapuri, bucătărie, frigider şi chiar aer condiţionat. Containerele vor ajunge la frontiera ucraineană pentru a asigura controlul comun al hotarului.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
Pompierii și salvatorii sunt instruiți de polonezi cum să acorde primul ajutor medical
09.10.2019   30 Accesări   
Campanie de informare în sudul ţării
06.10.2019   53 Accesări   
 
 

„Această asistenţă tehnică vine în sprijin şi este mai mult decât necesară, având ca obiectiv instituţional asigurarea condiţiilor de lucru favorabile pentru poliţiştii de frontieră care îşi exercită atribuţiile de serviciu la frontiera de stat. Totodată, aceste module ne vor facilita efectuarea controlului şi a patrulării comune”, a declarat şeful Poliţiei de Frontieră, Fredolin Lecari.

„Este o plăcere, o plăcere mare să fiu astăzi împreună cu Dvs. pentru a dona în mod oficial 6 containere mobile specializate Poliţiei de Frontieră din Republica Moldova. De asemenea, vreau să anunţ despre asistenţa în valoare de peste 230 de mii de dolari ce urmează să fie livrată în scurt timp”, a menţionat ambasadorul SUA în Moldova, Derek J. Hogan.

Cele 4 module locative, blocul sanitar şi depozitul pentru echipamentul tehnic, au costat 50 de mii de dolari americani.

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney