Prima   |  Social | SUA a donat Poliţiei de Frontieră şase containere modulare

SUA a donat Poliţiei de Frontieră şase containere modulare

22.03.2019   250 Accesări  
Guvernul Statelor Unite ale Americii a donat Poliţiei de Frontieră şase containere modulare. Acestea au toate condiţiile de cazare pentru poliţişti: paturi, mese, dulapuri, bucătărie, frigider şi chiar aer condiţionat. Containerele vor ajunge la frontiera ucraineană pentru a asigura controlul comun al hotarului.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
Guvernul a aprobat noi măsuri de sprijinire a populaţiei din stânga Nistrului
30.05.2019   112 Accesări   
La Chișinău a fost vernisată o expoziție dedicată aniversării prăbușirii comunismului în Polonia
29.05.2019   93 Accesări   
 
 

„Această asistenţă tehnică vine în sprijin şi este mai mult decât necesară, având ca obiectiv instituţional asigurarea condiţiilor de lucru favorabile pentru poliţiştii de frontieră care îşi exercită atribuţiile de serviciu la frontiera de stat. Totodată, aceste module ne vor facilita efectuarea controlului şi a patrulării comune”, a declarat şeful Poliţiei de Frontieră, Fredolin Lecari.

„Este o plăcere, o plăcere mare să fiu astăzi împreună cu Dvs. pentru a dona în mod oficial 6 containere mobile specializate Poliţiei de Frontieră din Republica Moldova. De asemenea, vreau să anunţ despre asistenţa în valoare de peste 230 de mii de dolari ce urmează să fie livrată în scurt timp”, a menţionat ambasadorul SUA în Moldova, Derek J. Hogan.

Cele 4 module locative, blocul sanitar şi depozitul pentru echipamentul tehnic, au costat 50 de mii de dolari americani.

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney