Prima   |  Social | Persoanele cu dizabilităţi vor avea acces gratuit la servicii de reparaţie şi asamblare a cărucioarelor rulante

Persoanele cu dizabilităţi vor avea acces gratuit la servicii de reparaţie şi asamblare a cărucioarelor rulante

21.02.2019   183 Accesări  
Persoanele cu dizabilităţi vor avea acces gratuit la servicii de reparaţie şi asamblare a cărucioarelor rulante. Decizia a fost luată în cadrul întâlnirii oficiale a secretarului general de stat la Ministerul Sănătăţii, Boris Gâlca şi expertului în domeniul dizabilităţii şi educaţiei incluzive din Marea Britanie, Jane Ebel, relatează Radio Moldova Actualităţi.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
Comunitatea UE marchează Ziua Europei
09.05.2019   30 Accesări   
Tot mai puţini copii se nasc în Moldova
29.04.2019   75 Accesări   
 
 

În perioada imediat următoare, conducerea Centrului Republican Experimental Protezare, Ortopedie şi Reabilitare urmează să aibă o consultări tehnice cu reprezentanţii din Marea Britanie pentru a realizarea obiectivelor discutate în cadrul şedinţei.

Potrivit datelor Centrului Republican Experimental Protezare, Ortopedie şi Reabilitare, în anul 2018 au fost repartizate 453 de cărucioare rulante, iar în acest an urmează să fie distribuite cărucioare pentru încă 780 de persoane care se află în lista de aşteptare. Conform datelor statistice, în Republica Moldova peste 27.000 persoane se deplasează în cărucioare rulante.

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney