Prima   |  Social | A fost lansată campania naţională de promovare a lecturii

A fost lansată campania naţională de promovare a lecturii

30.01.2019   151 Accesări  
Astăzi a fost lansată campania naţională de promovare a lecturii "Să citim împreună". Se desfăşoară pe întreg teritoriul Republicii Moldova şi îşi propune să îi motiveze pe copii şi adolescenţi să citească, să promoveze cărţie valoroase ale autorilor autohtoni şi să încurajeze lectura în familie.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
Pompierii și salvatorii sunt instruiți de polonezi cum să acorde primul ajutor medical
09.10.2019   30 Accesări   
Campanie de informare în sudul ţării
06.10.2019   53 Accesări   
 
 

Cărţile recomandate în ediţia din 2019 a campaniei naţionale de încurajare a lecturii sunt "Rebela", de Claudia Patrole, şi "Poeme pe trepte încinse", de Ianoş Ţurcanu. Ideea de a iniţia o campanie care să promoveze anumite cărţi şi nu doar lectura în general a fost preluată de la americani, care organizează frecvent astfel de campanii.


Rebela este un roman care abordează viaţa unei adolescente rebele, care încearcă să schimbe lumea după dorinţa ei şi, până la urmă, îşi dă seama că acest lucru nu este întotdeauna posibil.

"Poeme pe trepte încinse" este un volum de versuri dedicat atât copiilor cât şi părinţilor. Într-o lume a gadgeturilor, copiii şi adolescenţii mai găsesc timp şi pentru lectură.

Campania "Să citim împreună" se desfăşoară, anual, încă din 2012.
Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney