Prima   |  Social | Competiţie pentru cele mai bune acţiuni de promovare şi protecţie a drepturilor omului

Competiţie pentru cele mai bune acţiuni de promovare şi protecţie a drepturilor omului

06.10.2018   33 Accesări  
Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) în Republica Moldova lansează cea de-a 14-a ediţie a competiţiei pentru cele mai valoroase acţiuni de promovare şi de protecţie a drepturilor omului în Republica Moldova, relatează Radio Moldova Actualităţi.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
UE va lucra cu ţările PaE prioritar în reforma judiciară şi mass-media, comisar
16.10.2018   14 Accesări   
Cu sprijinul UE, la Șerpeni a fost inaugurat un complex sportiv
10.10.2018   43 Accesări   
 
 
Competiția are drept scop evidențierea și premierea celor mai creative, inovative, eficiente, oportune și participative inițiative și acțiuni de apărare și promovare a drepturilor omului.

 
În acest an, ONU Moldova va premia două persoane sau entități: Premiul pentru promovarea principiilor egalității în demnitate și drepturi și de a nu lasă pe nimeni în urmă – pentru realizări remarcabile pe parcursul vieții profesionale în domeniul drepturilor omului şi premiul pentru realizări remarcabile în domeniul drepturilor omului în anul 2018 – pentru persoanele sau entitățile care au adus o contribuție reală la promovarea și  protecția drepturilor omului în Moldova în perioada septembrie 2017-octombrie 2018.
 
Termenul limită pentru nominalizare este 3 noiembrie 2018. Nominalizările pot fi făcute on-line, precum și depuse la Casa ONU în Chișinău. 

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney