Prima   |  Social | „O zi anticorupţie în oraşul tău” - campanie de informare

„O zi anticorupţie în oraşul tău” - campanie de informare

27.09.2018   526 Accesări  
Centrul Naţional Anticorupţie (CNA) a început astăzi o nouă campanie de informare şi sensibilizare a cetăţenilor privind riscurile fenomenului corupţiei. Aceasta se va desfăşura în diverse localităţi din ţară, iar primul oraş unde s-au deplasat ofiţerii CNA este oraşul Hânceşti.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
Comunitatea UE marchează Ziua Europei
09.05.2019   29 Accesări   
Tot mai puţini copii se nasc în Moldova
29.04.2019   73 Accesări   
 
 
„Grupurile ţintă sunt funcţionarii publici, agenţii publici cu statut special, reprezentanţi ai întreprinderilor de stat şi municipale, administraţia locală, mediul de afaceri, elevi ai liceului din municipiul Hânceşti. Aceste activităţi au demarat în dimineaţa zilei de astăzi. Prima activitate a fost cu reprezentanţi ai întreprinderilor de stat municipale, reprezentanţii mediului de afaceri şi respectiv cu primarii din raionul Hânceşti. După amiază vom avea activităţi cu profesorii, medicii şi elevii din localitate. Cu acest prilej, în cadrul activităţilor vor fi discutate subiecte legate de integritatea funcţionarilor publici, metodele de prevenire a corupţiei şi se va mediatiza mesajul „Toleranţa zero” pe întreg teritoriul raionului Hânceşti”, a declarat şeful Direcției educație anticorupție a CNA, Ion Pruteanu.
 
Campania de informare „O zi anticorupţie în oraşul tău” se desfăşoară sub sloganul „Atitudinea ta contează – spune NU corupţiei”. Ofiţerii CNA se vor deplasa în fiecare lună în raioanele din toate zonele Moldovei pentru a instrui un număr cât mai mare de cetăţeni. 
Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney