Prima   |  Social | Parlamentul a numit în funcţie cinci membri ai Consiliului pentru prevenirea şi eliminarea discriminării

Parlamentul a numit în funcţie cinci membri ai Consiliului pentru prevenirea şi eliminarea discriminării

15.06.2018   188 Accesări  
Parlamentul a numit în funcţie, în cadrul şedinţei de astăzi, 15 iunie, cinci membri ai Consiliului pentru prevenirea şi eliminarea discriminării şi asigurarea egalităţii. Este vorba despre Ian Feldman, Svetlana Doltu, Andrei Brighidin, Evghenii Goloşceapov şi Victorina Luca, care vor avea un mandat de cinci ani.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
R. Moldova a devenit membru a programului european în domeniul științei și tehnologiei
13.11.2018   22 Accesări   
În R. Moldova a fost marcată Ziua Științei
10.11.2018   23 Accesări   
 
 
Comisia specială de organizare şi desfăşurare a concursului public pentru selectarea candidaţilor a desfășurat concursul public, iar capacităţile profesionale ale candidaţilor au fost apreciate în cadrul unui interviu individual, la care au participat şi reprezentanţii societăţii civile. Pentru participare la concurs au depus dosarele 16 candidați. 

Consiliul pentru prevenirea şi eliminarea discriminării şi asigurarea egalităţii este o autoritate publică autonomă, imparţială şi independentă, creată în 2013, care are misiunea de prevenire și protecție împotriva discriminării, asigurarea egalității, promovarea oportunităților egale și a diversității.
Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney