Prima   |  Social | Toleranţa zero faţă de violenţa asupra femeilor

Toleranţa zero faţă de violenţa asupra femeilor

23.04.2018   364 Accesări  
Toleranţa zero faţă de violenţa asupra femeilor - este tema unei campanii lansate astăzi de Centrul „La Strada”. Potrivit directoarei de programe pentru femei la Centrul „La Strada”, Daniela Misail-Nichitin, campania îşi propune să aducă în discuţie trei aspecte la acest subiect, care încă este dominat de prejudecăţi şi stereotipuri, relatează Radio Moldova Actualităţi.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
Au fost desemnaţi câştigătorii noii ediţii a concursului „Migraţia prin ochii copiilor”
18.12.2018   111 Accesări   
Prea puțini oameni din Moldova cunosc limbajul semnelor
17.12.2018   110 Accesări   
 
 

„Primul obiectiv al campaniei este să combată stereotipurile şi miturile precum: este mai bine să taci, să ascunzi, să nu te faci de ruşine vorbind de acest incident. Al doilea obiectiv este încurajarea victimelor să se adreseze după ajutor, indiferent când şi cum a trăit acest abuz sexual. Obiectivul numărul trei este să venim cu un mesaj către parlamentari, de a ratifica cât mai curând Convenţia de la Istanbul”, a menționat Daniela Misail Nichitin.

Campania a fost lansată cu mai multe mesaje ale ambasadoarelor străine, acreditate la Chişinău, care îşi manifestă solidaritatea cu victimele violenţei sexuale.  

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney