Prima   |  Social | Toleranţa zero faţă de violenţa asupra femeilor

Toleranţa zero faţă de violenţa asupra femeilor

23.04.2018   404 Accesări  
Toleranţa zero faţă de violenţa asupra femeilor - este tema unei campanii lansate astăzi de Centrul „La Strada”. Potrivit directoarei de programe pentru femei la Centrul „La Strada”, Daniela Misail-Nichitin, campania îşi propune să aducă în discuţie trei aspecte la acest subiect, care încă este dominat de prejudecăţi şi stereotipuri, relatează Radio Moldova Actualităţi.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
Violenţa în rândul elevilor vine din mediul în care sunt crescuţi, opinii
31.01.2019   63 Accesări   
Spitalul Raional Ialoveni a fost dotat cu echipamente medicale în valoare de peste 86 de mii de dolari, oferite de Guvernul Japoniei
31.01.2019   55 Accesări   
 
 

„Primul obiectiv al campaniei este să combată stereotipurile şi miturile precum: este mai bine să taci, să ascunzi, să nu te faci de ruşine vorbind de acest incident. Al doilea obiectiv este încurajarea victimelor să se adreseze după ajutor, indiferent când şi cum a trăit acest abuz sexual. Obiectivul numărul trei este să venim cu un mesaj către parlamentari, de a ratifica cât mai curând Convenţia de la Istanbul”, a menționat Daniela Misail Nichitin.

Campania a fost lansată cu mai multe mesaje ale ambasadoarelor străine, acreditate la Chişinău, care îşi manifestă solidaritatea cu victimele violenţei sexuale.  

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney