Prima   |  Social | Proiect pentru combaterea traficului de fiinţe umane

Proiect pentru combaterea traficului de fiinţe umane

23.03.2018   386 Accesări  
Poliţia Republicii Moldova va beneficia de un nou proiect internaţional pentru combaterea traficului de fiinţe umane. Scopul acestuia este de a contribui la consolidarea politicilor de planificare în domeniul traficului de persoane, creşterea implicării altor actori naţionali în identificarea victimelor traficului şi la cooperarea internaţională în combaterea acestui fenomen, relatează Radio Moldova Actualităţi.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
Au fost desemnaţi câştigătorii noii ediţii a concursului „Migraţia prin ochii copiilor”
18.12.2018   111 Accesări   
Prea puțini oameni din Moldova cunosc limbajul semnelor
17.12.2018   110 Accesări   
 
 

Timp de opt luni, angajaţii Ministerelor Afacerilor Interne din Moldova, Letonia şi Lituania vor desfăşura mai multe activităţi comune. Costul proiectului este de aproximativ 200 de mii de euro, bani oferiţi de UE.

„Prevenirea dar şi combaterea traficului de fiinţe umane este o prioritate a IGP de aceea acest proiect vine să consolideze capacităţile pe aceste dimensiuni”, a precizat șeful poliției naționale, Alexandru Pânzari, citat de Mesager.

El a mai adăugat că, acele patru obiective pe care le va cuprinde proiectul sunt foarte ambiţioase, dar mai important este că vor consolida capacităţile de identificare a victimelor și vor ajuta la prevenirea şi combaterea acestui flagel. 

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney