Prima   |  Social

Social

Un post de televiziune din Italia va retransmite programele TRM pentru diaspora moldovenească
Postul Romit TV din Roma, canal de televiziune dedicat comunităţilor moldo-române din Italia, va retransmite programele postului Moldova1.
20.12.2013   390 Accesări    Moldpres  
Societatea civilă din Moldova a demonstrat că este puternică, ambiţioasă şi gata pentru schimbare
În premieră pentru Republica Moldova, Fundaţia Est-Europeană cu suportul Guvernului Suediei şi Ministerului Afacerilor Externe al Danemarcei şi Fundaţia ERSTE au organizat Festivalul Internaţional „Civic Fest 2013: Moldova pentru cetăţeni”, unde timp de trei zile, societatea civilă, reprezentată de membri ai peste 80 de organizaţii neguvernamentale, a demonstrat că este puternică, diversă şi armonioasă!
12.12.2013   832 Accesări   
     
Dincolo de limită, ce-o fi?
Filmul artistic „La limita de jos a cerului” (regizor Igor Cobîleanski, scenariul Corneliu Porumboiu, Igor Cobîleanski), producție a studioului Saga Film (una din marile case de producție din România, înființată în anul 2000), a avut premieră la Chișinău în cel mai luxos și modern cinematograf „Patria Loteanu” cu participarea echipei de filmare.
09.12.2013   403 Accesări    Larisa Ungureanu, HotNews.md  
19 companii din Moldova participă la primul Tîrg on-line al locurilor de muncă
În perioada 5-11 decembrie, se desfăşoară primul Tîrg on-line al locurilor de muncă, cu genericul "Locuri de muncă în Moldova".
05.12.2013   384 Accesări    Moldpres  
     
În anul 2014, în raioanele Republicii Moldova vor fi create centre de sănătate mintală
În anul 2014, în toate raioanele R. Moldova vor fi create centre de sănătate mintală. Un anunţ în acest sens a făcut astăzi Mihai Ciocanu, viceministru al Sănătăţii, la Forumul Naţional pentru Sănătate, ediţia a II-a.
26.11.2013   441 Accesări    Moldpres   
Viitorii profesori şi educatori din Moldova studiază despre incluziunea copiilor cu nevoi speciale, Ministrul Educaţiei, Maia Sandu
Ministerul Educaţiei al Republicii Moldova, împreună cu instituţiile de învăţământ superior pedagogice, au început să introducă un nou modul pentru pregătirea profesorilor şi educatorilor privind incluziunea copiilor cu nevoi speciale. Despre aceast lucru a declarat Ministrul Educaţiei, Maia Sandu, în cadrul emisiunii „Bună Seara” de la postul public de televiziune Moldova 1, transmite IPN.
23.11.2013   820 Accesări    IPN   
     
Fotoreporterul TIMPUL (Chişinău), Ramin Mazur, este LAUREAT al unui Festival Internaţional de fotografie
Fotojurnalistul ziarului TIMPUL, Ramin Mazur, a devenit laureat al concursului „The Circle of Life", din cadrul Festivalului Internaţional de fotografie pentru presă, de la Vilnius, care, în anul acesta, se află la a şasea ediţie.
22.11.2013   903 Accesări    TIMPUL.md   
(FOTO) O călătorie pe ploaie de la Chişinău la Tiraspol şi înapoi
Aceasta este povestea în imagini a unei călătorii de la Chişinău la Tiraspol şi înapoi de la Tiraspol la Chişinău.
11.11.2013   981 Accesări    StiriPozitive.eu